Ariel games

Op deze site kunnen leden van HN rpg's spelen zodat de verhalen niet verloren gaan na teveel berichten. natuurlijk zijn ook niet hn leden vrij om zich aan te melden.
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

Deel | 
 

 personages

Ga naar beneden 
AuteurBericht
ariel
Admin
avatar

Aantal berichten : 1404
Registratiedatum : 28-03-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Runore

BerichtOnderwerp: personages   za mei 08, 2010 5:11 pm

Mens/Vampier/Elf:
Naam:
Geslacht:
Leeftijd:
Ras:
Rang:
Kracht:
Karakter:
Uiterlijk:
Extra:
Klasse:

Dier:
Naam:
Geslacht:
Leeftijd:
Soort:
Uiterlijk:
Karakter:
Kracht:
Eigenaar:
Extra:

Paard:
Naam:
Geslacht:
Leeftijd:
Soort:
Uiterlijk:
Karakter:
Eigenaar:
Extra:


Laatst aangepast door ariel op wo mei 12, 2010 6:00 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hn-ariel.actieforum.com
ariel
Admin
avatar

Aantal berichten : 1404
Registratiedatum : 28-03-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Runore

BerichtOnderwerp: Amaya Takachi // Ilona // Meredith   za mei 08, 2010 8:14 pm

Mens/Vampier/Elf:

Naam: Amaya Takachi
Geslacht: V
Leeftijd: 194 (19)
Ras: Vampier
Rang: Pureblood
Kracht: Bloed en explosie's met één blik.
Karakter: Ze is kalm van zichzelf. In een gevecht weet ze altijd koelbloedig te blijven. Ze weet vrijwel altijd wel een oplossing voor een probleem en is een geboren leider. Het is moeilijk om haar los te krijgen. Ze heeft niets tegen regels en hofprotecollen maar wel iets tegen mensen. Ze mengt zich ook vaak genoeg tussen hen om ze te observeren.
Uiterlijk: Zie het plaatje bovenaan.
Extra: Ze vecht vaak met haar zwaard om niet op te vallen tussen de mensen. Ze schaamt zich niet voor wat ze is en ze weet dat de elven nog ergens moeten zijn. Ze is van plan haar volk met de hunne samen te laten werken om het mensen volk voor eens en voor altijd te leren wat hun plaats is. Ook is ze lid van de belangrijkste pureblood familie van de vampieren en is ze de vampier uit de vergeten legende.
Klasse: 97

Dier:
Naam: Ilona
Geslacht: V
Leeftijd: 194
Soort: Dæmon
Uiterlijk: Zoals elke Dæmon kan ze veranderen in welke diersoort ze maar wil. Maar in tegen stelling tot een Dæmon van 'the golden compas' houd ze niet als Amaya volwassen is een vaste vorm aan en zodra ze sterft zal Amaya ook niet sterven. Wel heeft ze altijd groene ogen en kan ze geen menselijke gedaantes aan nemen (dus ook geen vampieren of elven)
Karakter: Net als Amaya is ze kalm en koelbloedig, ze doet wat nodig is en kent weinig genade. Ze blijft in de buurt van Amaya in wat voor gedaante dan ook.
Kracht: Vuur
Eigenaar: Amaya
Extra: Ze is het dier die de kant voor de vampieren moet vertegenwoordigen. En haar lievelings gedaante is die van een vleermuis al is deze vaak erg onpractisch daardoor neemt ze vaker de gedaante aan van een kat.

Paard:
Naam: Meredith
Geslacht: Merrie
Leeftijd: 97
Soort: Mearas
Uiterlijk: Sierlijk en pikzwart. haar manen, staart en hoeven zijn bloedrood. Haar ogen blauw en op haar kont zit een teken van de vampier kant van de legendes in het blauw. Ook kan ze een minder opvallend uiterlijk aannemen. Dan is ze pikzwart met blauwe ogen is haar teken onzichtbaar dus ook zwart en zijn haar hoeven, manen en staart spierwit.
Karakter: Ze accepteerd niemand en is gevaarlijk voor vrijwel iedereen. Geen enkele hengst heeft ze ooit geaccepteerd. In haar hele leven zullen er maar drie zijn die ze zou accepteren en respecteren. Haar eigenaar en het paard en de eigenaar van de elven kant van de legende. Verder is ze erg trots en statig.
Eigenaar: Amaya
Extra: Ze is het paard van de kant van de vampieren legende.


Laatst aangepast door ariel op wo mei 12, 2010 7:02 pm; in totaal 18 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hn-ariel.actieforum.com
ariel
Admin
avatar

Aantal berichten : 1404
Registratiedatum : 28-03-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Runore

BerichtOnderwerp: Cedric Takenou // Merric   za mei 08, 2010 8:42 pm

Mens/Vampier/Elf:

Naam: Cedric Takenou
Geslacht: M
Leeftijd: 181 (18)
Ras: Elf
Rang: Standard class
Kracht: Ilusie
Karakter: Vriendelijk, behulpzaam, mysterieus, terughoudend, apart.
Uiterlijk: Zie plaatje hierboven
Extra: Deze elf kan als geen ander omgaan met de dieren uit het bos. Dankzij hen kent hij het bos dan ook op zijn duimpje. Hij is nogal een aparte en staat dan ook in contact met de bomen. Hij probeert uit alle macht een noble class te worden omdat hij weet dat er nog een tweede gave op hem staat te wachten. Hij is niet uit op macht zoals het nu misschien wel klinkt maar hij weet dat hij ergens nog een doel heeft te volbrengen. In de oorlog blijft hij meer op de achtergrond maar weet als geen beste alle geheimen uit iemand te krijgen en kent iemand zijn zwakke plek dan ook razend snel. Ook reist hij altijd mee met Nuada hij is hem in alles trouw.
Klasse: 25

Paard:
Naam: Merric
Geslacht: Hengst
Leeftijd: 4
Soort: Onbekend
Uiterlijk: Deze hengst heeft een bruine vacht, hij heeft witte hoeven manen en staart. Hij heeft groene ogen een een klein groen plukje in zijn manen vlak bij zijn oren. Hij heeft een iets wat stevige bouw maar blijft toch sierlijk.
Karakter: Betrouwbaar, koppig, vriendelijk naar anderen, goed oorlogspaard doordat hij niet snel ergens voor terug deinst. Hoewel hij vriendelijk en betrouwbaar is laat hij vrijwel niemand op zijn rug alleen een aantal elven staat hij toe waaronder Cedric.
Eigenaar: Cedric
Extra: -


Laatst aangepast door ariel op wo mei 12, 2010 6:34 pm; in totaal 9 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hn-ariel.actieforum.com
ariel
Admin
avatar

Aantal berichten : 1404
Registratiedatum : 28-03-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Runore

BerichtOnderwerp: May Dwelfgood   za mei 08, 2010 8:50 pm

Mens/Vampier/Elf:

Naam: May Dwelfgood
Geslacht: V
Leeftijd: 16
Ras: Mens
Rang: Verstotene
Kracht: n.v.t.
Karakter: Stil, terughoudend, voorzichtig.
Uiterlijk: Zie plaatje hierboven
Extra: Ooit was ze een rijke, ze zou met haar familie van adel worden maar ze maakte haar familie ten schande zoals ze dat noemde. Ze weigerde van adel te worden want elke stap die ze omhoog namen vond ze was voor haar een stap naar beneden. Ze hield altijd al van het bos en ze was er dan ook op tegen dat deze vernietigd zou worden. Zonder enig pardon werd haar dan ook gedwongen nu haar eige boontjes te doppen in het bos tussen de 'dieren'. Daar besloot ze voor eens en voor altijd niets meer met haar eigen ras te maken willen hebben en studeerde ze op zichzelf aan hekserij waar ze nu nog steeds mee bezig is en steeds meer over leert zonder boeken. Ook weet ze het zwaard te hanteren.
Klasse: 30


Laatst aangepast door ariel op wo mei 12, 2010 6:34 pm; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hn-ariel.actieforum.com
ShineNdarkness

avatar

Aantal berichten : 278
Registratiedatum : 04-05-10
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Prince Nuada   za mei 08, 2010 9:03 pmNaam: Prince Nuada aka Silverlance
Geslacht: M
Leeftijd: 229 (22)
Ras: Elf
Klasse: Royal Blood
Kracht: Gedaanteverandering, 'warrior' (vechtkunst, stijl, snelheid, wapenbehendigheid) & Duister (Darkness)
Karakter: Nuada is koel en berekend, ergens heeft hij toch een verborgen koninklijke elegantie. Hij weet exact wat hij wilt, en weigert dan ook iets anders te beslissen. Hij heeft het niet zo op gezelschap en is over het algemeen dan ook behoorlijk stil, wat hem weer een bepaalde geheimzinnigheid geeft.
Uiterlijk: Zie foto's bovenaan. Kleren: Heeft praktisch altijd de zwart-rode kleren aan van de foto, maar wel vaak zonder die gouden plaat. Alleen zijn echte uiterlijk valt nogal op, dus vandaar dat hij er over het algemeen tussen de mensen zo uit ziet: Klik, maar wel met de zwart-rode kleren van zijn "werkelijke foto".
Extra: Hij heeft lange tijd bij zijn familie gewoond, maar was het niet eens met de aanpak van zijn vader. Zijn vader wilde alles op zijn beloop laten, wat Nuada dus niet van plan is. Hij wilt de mensen eens leren wie de elven zijn en dat niet met ze te spotten valt. Hij is de legende niet vergeten en heeft dan ook geen problemen met samenwerken met vampieren. Hij is de elf uit de legende..
Vechtstijl
Wapen
Dit is Nuada's "standaardwapen". In het filmpje is het dan ook de speer die langer en korter kan worden. Ook is de punt betoverd en vervangbaar. De punt kan in iemands lijf blijven steken en is er dan niet meer uit te krijgen, terwijl er een nieuwe punt aan Nuada's speer komt. Probeert iemand de punt uit het lichaam van de getroffene te halen, dan boort de punt zich steeds verder naar het hart, zodat die persoon sterft.

Vecht soms ook met een "gewoon" zwaard, wel altijd twee.
Rang: 99


Dier:
Naam:Ragnarok
Geslacht:M
Leeftijd:229
Soort: Sabeltandtijger
Uiterlijk:Witte(ipv "oranje") versie van de enorme tijger uit 10 000 BC, is meer dan 2 meter hoog.
Karakter: Koud en onverschillig, dat zijn zo'n beetje de eerste dingen die Ragnarok's dubieuze karakter omschrijven. Over het algemeen is hij ontoegankelijk voor anderen, en sluit zich dan ook vaak af. Maar zodra er gevochten moet worden is hij van de partij. Zo onverschillig als hij net deed, zo fanatiek probeert hij je even later te beschermen. Soms kan hij opeens een openbaring hebben en wilt hij wel contact hebben, maar over het algemeen wilt hij alleen zijn en met rust gelaten worden.
Kracht: IJs
Eigenaar: Prince Nuada
Extra: Ragnarok is een van de weinigen die zich een vriend van de beruchte prins kan noemen. Niet dat hij zich zo noemt, op zijn eigen unieke manier houd hij van zijn eigenaar. Ze hebben het nodige respect voor elkaar, en Ragnarok word dan ook niet als een huisdiertje behandeld. Hij gaat en staat waar hij wilt en maakt zijn eigen regels. Echter zodra het op vechten of oorlogsplannen aankomt is hij een zekere factor die altijd doet wat hij moet doen.

Paard:
Naam: The Lord of the Apocalypse
Geslacht: Hengst
Leeftijd 175
Soort: Sleipnir
Uiterlijk Normaal: Apocalypse is een immense zwarte hengst, zijn uiterlijk heeft nog het meest weg van een Shire. Hij is immens groot en vol brute kracht. Aan zijn gespierde en sterke benen hangen immense wit glanzende sokken. Vuil lijkt er geen vat op te krijgen, dus ze zien er altijd uit alsof hij net gewassen is. Onder zijn sokken gaan een stel sterke en harde hoeven schuil waar hij verschrikkelijk hard mee kan uithalen. Hij heeft twee maanogen. Die ogen steken fel af tegen zijn zwarte vacht, wat hem een koud en wild uiterlijk geeft. Hij heeft veel behang, zijn manen en staart zijn lang en golvend.
Echte uiterlijk: Qua grootte en kracht zal deze hengst nooit veranderen, maar zijn werkelijke uiterlijk is dat van een 8benig paard. Hierbij komen ook nog zijn felle zilveren ogen, die gewoon egaal zilver zijn en in het niets lijken te staren. Hij ziet er echter fantastisch mee.
Karakter: Apocalypse is niet de meest lieve hengst, zijn uiterlijk is niet schattig en zijn innerlijk al helemaal niet. Hij is behoorlijk agressief en wild en haalt uit naar alles wat hem niet aanstaat en dat is nogal een heleboel. Omdat niemand geloofde dat hij de hengst van de legende was, hebben ze merries bij hem gebracht. Die merries hebben de ontmoeting met deze enorme hengst niet kunnen navertellen...
Eigenaar: Prince Nuada
Extra: Apocalypse is de hengst van de legende.


Laatst aangepast door ShineNdarkness op do mei 27, 2010 9:43 pm; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
ShineNdarkness

avatar

Aantal berichten : 278
Registratiedatum : 04-05-10
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Emily Naveriz   wo mei 12, 2010 5:01 pm


Naam: Emily Naveriz
geslacht: V
leeftijd:172 (17)
ras: Vampier
klasse: Noble Blood
kracht: Gedachten lezen
karakter: Stil, in zichzelf, komt vaak wat angstig en onderdanig over.
uiterlijk: Zie foto bovenaan
extra: Haar hele leven lang hebben haar ouders haar angst en respect bijgebracht voor de Purebloods. Ze vertelden haar dat ze haar familie niet ten schande moet maken. Er is het een en ander gebeurd waardoor Emily doodsbang is geworden voor de Purebloods. Ze schrok zich dan ook dood toen ze de kamenierster en helpster van Amaya werd. Wat is er gebeurd verteld ze niet, maar ze gedraagt zich perfect, ookal komt het niet altijd even vloeiend eruit. Ze zal nooit iets verkeerds doen, en is altijd onderdanig, maar de ondertoon van angst valt nogal eens te merken. Niemand weet wat haar kracht is omdat ze bang is dat mensen haar niet meer zullen vertrouwen.
rang: 25

Paard:
Naam: Levisto
Geslacht: Hengst
Leeftijd 7
Soort: Onbekend
Uiterlijk: Klik 1 Klik 2 Klik 3
Karakter: Levisto is een hengst die voor je door het vuur gaat. Hij heeft een hekel aan merries omdat ze hem altijd schattig en klein en lief vinden. Levisto is dan ook geen grote hengst, maar hij is nog steeds niet minder. Hij is erg vriendelijk en houd van alle aandacht die hij maar kan krijgen. Levisto is altijd vrolijk en is dan ook het zonnetje van stal. Hij geeft veel om Emily en sleept haar door alles heen.
Eigenaar: Emily Naveriz
Extra: -


Laatst aangepast door ShineNdarkness op wo mei 12, 2010 7:17 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
ShineNdarkness

avatar

Aantal berichten : 278
Registratiedatum : 04-05-10
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: King Arthur of Azghorod   wo mei 12, 2010 5:22 pm

Komt later wel, als we hem gaan zien Razz cyclops
Naam: Arthur of Azghorod
geslacht: M
leeftijd:56
ras: Mens
klasse: Koninklijke familie
kracht: n.v.t.
karakter: Medogeloos, koel, koudhartig
uiterlijk: Zie foto bovenaan
extra: Arthur is een van de mannen die achter al dit kwaad zit, zijn vader Richard heeft hem vanaf het begin al al het kwade aangeleerd. Hij is medogeloos, wilt alle macht hebben en deinst nergens voor terug. Hij heeft een enorm charisma en is dan ook erg populair onder zijn leger en zijn volk. Hij is erg goed in speeches geven en kan zo een enorm leger neerzetten. Vooral sinds de dood van zijn vrouw is hij erg koudhartig en koel. Liefde interesseert hem totaal niets meer en hij is alleen maar uit op wraak. Arthur gelooft dat zijn vrouw door 'de beesten' is vermoord, in werkelijkheid was het zijn eigen vader Richard die haar heeft vermoord. Diep in zijn hart is hij verdrietig, maar aan de buitenkant is hij alleen maar koud, zijn verdriet heeft zijn woede gewekt en maakt hem des te vastberadener om de wereld te bevrijden van alle monsters en een era voor mensen te beginnen.
rang: 107

Leger
Bestaat voorlopig uit (ff in het engels, weet de nederlandse namen niet, of het zijn kromme namen)
Cavalry: Archers, Light Cavalry, Heavy Cavalry,
Infantry: Crossbowman, Longbowman, Spearman, Axeman
De rest komt later x'D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
ariel
Admin
avatar

Aantal berichten : 1404
Registratiedatum : 28-03-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Runore

BerichtOnderwerp: Aethelwyne of Azghorod   zo jun 06, 2010 6:50 pm

Mens/Vampier/Elf:

Naam: Aethelwyne Alvara of Azghorod
Geslacht: V
Leeftijd: 21
Ras: Mens (heks)
Klasse: Koninklijke familie
Kracht: spreuken
Karakter: Ze zecht niet veel en observeert alles. ze laat weinig van zich horen maar dat wil niet zeggen dat ze bang is. wanneer het eropaankomt gaat ze ervoor.
Uiterlijk: zie plaatje bovenaan
Extra: ze is de dochter van de koning wie de grote slechterik is van dit verhaal. ze is tegen de motieven van haar vader maar ze vermoed dat er meer aan de hand is dan dat haar vader alleen op wraak zint. in het geheim voor haar vader en anderen is ze hekserij gaan studeren wat ze nu dan ook beheerst. haar vader was altijd bang dat ze zichzelf niet zou kunne verdedigen en daarom moest ze zelf ook veel trainen waardoor haar rang zo hoog is geworden. zelf is ze tegen elven en vampieren onder bedwang houden maar voor nu houd ze zich stil totdat ze meer weet.
Rang: 102


Laatst aangepast door ariel op ma jun 07, 2010 8:23 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hn-ariel.actieforum.com
ariel
Admin
avatar

Aantal berichten : 1404
Registratiedatum : 28-03-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Runore

BerichtOnderwerp: Re: personages   zo jun 06, 2010 7:01 pm

Mens/Vampier/Elf:

Naam: Avery Descontantes
Geslacht: V
Leeftijd: 47
Ras: Mens (heks)
Klasse: Adel
Kracht: spreuken
Karakter: slim, sluw, charmant, doeltreffend.
Uiterlijk: zie plaatje bovenaan
Extra: Ze is de raadsvrouw van de koning, maar ze zint op meer. haar hele leven heeft ze al een plan beraamt met Richard zodat Arthur alle elven en vampieren zou overheersen. ze begeleid hem dan ook altijd met raad maar heeft hem in feite ook in haar macht. hij was een makkelijke prooi na de dood van zijn vrouw en ze heeft nu dan ook de touwtjes in handen.
Rang: 237
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hn-ariel.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: personages   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
personages
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Ariel games :: twee personen :: The war of Runore-
Ga naar: