Ariel games

Op deze site kunnen leden van HN rpg's spelen zodat de verhalen niet verloren gaan na teveel berichten. natuurlijk zijn ook niet hn leden vrij om zich aan te melden.
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

Deel | 
 

 Uitleg en samenvattingen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
ariel
Admin
avatar

Aantal berichten : 1404
Registratiedatum : 28-03-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Runore

BerichtOnderwerp: Uitleg en samenvattingen   za mei 08, 2010 5:10 pm

Ooit was er vrede in het rijk Runore. Alle levende wezens leefden in vrede, de elven leefden in de dichte bossen in het noorden. De mensen op de vlaktes in het zuiden. Maar de elven waren een zuiverder en ouder volk, ze bezaten krachten, wat de mensen jaloers maken. Dat is altijd al de zwakke kant van mensen geweest. De mensen wilden dan ook het geheim van de elven weten, maar het antwoord luidde: "De elven bezitten andere krachten dan de mensen, jullie mensen zien echter jullie eigen krachten niet in en zijn jaloers op de krachten van een ander volk."
De mensenkoning verklaarde de elven de oorlog, iedereen dacht dat het kwam door het antwoord van de elvenkoning. Maar er gebeurden vreemde dingen in de dorpen van de mensen. Mensen verdwenen en alles werd aan dierenaanvallen afgeschreven. De dieren waren de elven echter goedgezind, zodat de mensenkoning de elven de schuld overal van gaven. De werkelijkheid was anders, de vampieren waren onder de mensen. De mensen wisten niet waar van hun bestaan en als ze erachter kwamen was het meestal al te laat. Aan de immense snelheid en kracht van de vampieren viel immers niet te ontkomen. Maar de vampieren waren niet partijdig en ze gingen ook naar de bossen om de elven te vermoordden. Deze vampieren werden echter nooit meer terug gezien. Er ontstond een zekere angst voor de elven en de vampieren beperkten zich uiteindelijk maar tot dieren en mensen.

De oorlog is inmiddels voorbij en de vrede is terug gekeerd. De elven leven verborgenin de bossen in het noorden, de mensen en de vampieren in het zuiden. Maar langzaam maar zeker blijkt weer dat de mens een zwak machtsbelust ras is. Ze vermenigvuldigen zich snel en verspreiden zich steeds verder over Runore. Mensen denken dat ze de enige beschaafde bewoners van Runore zijn, de elven en de vampieren zijn vergeten. De moorden worden weer aan de dieren toegeschreven die worden gebroken en tot slaven gemaakt. De mensen trekken naar het noorden om de noordelijke bossen te verbranden zodat ze er zelf kunnen wonen.

Geen enkel mens herinnert zich nog de elven of de vampieren. Ze zijn vergeten dat hun voorvaderen ooit in oorlog met hen waren. Ze zijn de legende vergeten. Want ooit, toen de vrede werd getekend, deed de elvenkoning een voorspelling: "Op een dag zullen jullie, de mensen van jullie troon worden gestoten. Door de elven en de zogenaamde dierlijke moordenaars. Op een dag zullen jullie inzien dat die dierlijke moordenaars geen dieren zijn, maar een ras superieur aan dat van jullie, de vampieren... Wanneer de mensen ons en de vampieren vergeten zijn, zullen jullie denken dat de wereld van jullie alleen is. De grootste kracht van jullie mensen is gelijk jullie zwakte, jullie kunnen sterven en dingen vergeten aan jullie kinderen te vertellen. Als die tijd komt zullen twee wezens, een elf en een vampier samen jullie wereld veranderen..."------
als er weer een tijd verstreken is plaatsen we hieronder een samenvatting om te onthouden wat er precies is gebeurd.
------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hn-ariel.actieforum.com
 
Uitleg en samenvattingen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Ariel games :: twee personen :: The war of Runore-
Ga naar: